Blogger Layouts

Tuesday, 3 January 2012

hye hye :)

| pada 28 bulan 1 neh , atikah sekeluarga menjemput kan semua yang mengenali atikah hadir ke majlis perkahwinan tikah dengan dengan pasangan(akmal) ...............
                                         
                                        | Bunga mawar kami taburi,
Air mawar direnjis wangi, Berkembang kasih menabur budi,
Undangan kami setulus hati, Harap sudi datang merai,
Terima kasih dari kami dan raja sehari.

| Bismillahirahmanirahim..
'Dari setinggi dan seluas kasih sayangMu, kau limpahkan rahmat jua keampunanMu kepada kedua mempelai ini. Berkatilah majlis yang diadakan dengan keberkatan dari permulaan hingga pengakhirannya. Semoga Allah SWT menghimpunkan yang terselerak dari keduanya, memberkati mereka berdua dan semoga Allah meningkatkan darjat keturunan |

| Bertakhtakan adat, Bersendikan sunnah, Beras kunyit kami tabur, Air mawar direnjis wangi, Berkembang kasih menabur budi, Undangan kami setulus hati, Harap sudi datang merai......



| Sireh bertepuk, pinang menari, dua hati memaut janji,
Salam bersahut kata bersambut, Hasrat terpaut .

Monday, 5 December 2011

| 5 hari bulan 12 |

hye , heloo , asalamualaikum , hari neh memang mencabar kesasabaran tikah , dgn demam selesema nya , sakit tekak semua ade ubat da sebaldi tikah mkn super too jugak , besok nak pg jumpa *encik doctor pulak dah abah ckp, memang tikah buad2 tidoq pensan lha pagi besoq * encik suami jgn kejut sudah noh . 

Sunday, 4 December 2011

| tengs akmal |

...hye , tikah baru je balik tgok ombak rindu dgn encik suami , romentik nyaaa seronok berjalan dgn awk satu hari neh , alahaii encik suami penat nyee saya :) merentas ujan saya tadi ,

Saturday, 3 December 2011

| asalamualaikum hye guy :) |

 : P E R H A T I A N : W A J I B B A C A !!!
...hye welcome to my page nur atikah abdul halim , tikah join blog neh bukan untuk anda nak stack blogger aku pulak noh..cukup2 lha anda stack facebook tikah anda jgn na bg kalot lg di sini yaa :) suka hati anda na ckp aku neh bajet HOT ke ape oke :) kakak yang usha blogger tikah neh jgn tgok lama2 oke nanty boley jadi barah hati anda , hari demi hari ,pejam celik pejam celik da na dekat waaaaaaaaa mcm ta caye je kan kan <3 tengs syang mohd noor akmal hari neh awk bersama saya , kite syopping baju wedding kite :) penat sangat , mak abah ckp awk  kelakar sgt hehehehe ;)) dorang ta habis2 ckp pasai awk waaaaaaaaa suke nyeeee encik suami ;) lepas neh saya akan hidup bersam2 dgn awk , saya akan jadi milik awk <3



: A T T E N T I O N plz : sila menjaga ADAB dan TATASUSILA anda apabila singgah ke page saya oke . Harap Maklum .