Blogger Layouts

Saturday, 3 December 2011

| asalamualaikum hye guy :) |

 : P E R H A T I A N : W A J I B B A C A !!!
...hye welcome to my page nur atikah abdul halim , tikah join blog neh bukan untuk anda nak stack blogger aku pulak noh..cukup2 lha anda stack facebook tikah anda jgn na bg kalot lg di sini yaa :) suka hati anda na ckp aku neh bajet HOT ke ape oke :) kakak yang usha blogger tikah neh jgn tgok lama2 oke nanty boley jadi barah hati anda , hari demi hari ,pejam celik pejam celik da na dekat waaaaaaaaa mcm ta caye je kan kan <3 tengs syang mohd noor akmal hari neh awk bersama saya , kite syopping baju wedding kite :) penat sangat , mak abah ckp awk  kelakar sgt hehehehe ;)) dorang ta habis2 ckp pasai awk waaaaaaaaa suke nyeeee encik suami ;) lepas neh saya akan hidup bersam2 dgn awk , saya akan jadi milik awk <3



: A T T E N T I O N plz : sila menjaga ADAB dan TATASUSILA anda apabila singgah ke page saya oke . Harap Maklum .

No comments:

Post a Comment